Eveliina Similä

Tarinani:

Terve, energinen ja iloinen elämä – Tavoitteeni, josta innostun ja jota juuri nyt elän!

Liikunta-alan ammattilaisena nautin siitä, että saan auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän tavoitteensa. Se saa minut onnelliseksi. Mikä tekee Sinut onnelliseksi?

Levon, liikunnan ja hyvän ravinnon oikea tasapaino: tätä kautta oman hyvän olon, jaksamisen ja tyytyväisyyden saavuttaminen. Mitkä mahdollisuudet meillä onkaan käsissämme nähdä asioiden valoisat puolet ja oppia, miten arjesta saadaan juhlaa!

Erityisiä kiinnostuksen kohteitani ovat toiminnallinen harjoittelu esimerkiksi kahvakuulaa hyödyntäen, omalla keholla tehtävät harjoitukset, kuten tukilihasten vahvistaminen sekä liikkuvuusharjoitukset. Lisäksi lajivalmennukset jääpeleissä ja jalkapallossa.

Oma polkuni liikunta-alan ammattilaiseksi

Urheilu ja liikunta ovat aina kuuluneet osana jokapäiväiseen arkeeni. Luonnollinen alan valinta minulle oli liikunnan ala. Ammattiurheilija oli unelma-ammattini. Realistisuudessani kuitenkin ymmärsin, että naisjääkiekkoilijana eläkesäästöjen kerryttäminen olisi mahdotonta toteuttaa. Toisaalta liikunta tervehdyttävänä, niin kehon kuin mielenkin kuntouttavana hoitomuotona tuntui istuvan täydellisesti ajatusmaailmaani: Kropasta tulee pitää huolta, jotta kokonaisuus pysyy kunnossa. Haluan vaikuttaa terveiden päivieni määrään niin hyvin kuin pystyn.

Nuorempana liikuin ja harjoittelin kovaa ja paljon. Olen saanut nauttia useamman eri valmentajan opeista ja huomata, miten jokaisella on oma tyylinsä ja oma painotuksensa harjoittelussa. Nuorempana treenaamista en niinkään miettinyt: tein vain niin kuin valmentaja käski ja pääasia oli, että sain pelata ja olla mukana joukkueessa, parhaiden kavereiden seurassa. Mitä enemmän kokemusta ja ikää tuli sekä fysioterapeutin opintojen myötä viisautta treenaamisen perimmäisiin tarkoituksiin ja vaikutuksiin, sitä enemmän olin myös kiinnostunut siitä mitä ja miksi harjoittelen. Miten ja miksi treenaaminen minua kehittää? Pikkuhiljaa laatu alkoi korvata määrää. Samalla, kun treenaan itse valmentajien alaisuudessa, saan käyttää työssäni oppimiani ja itse parhaimmiksi kokemiani metodeja valmentaessani omia asiakkaitani. Parasta, mitä koen pitkän ja menestyksekkään urheilu- ja työurani aikana oppineeni on, että ei ole vain yhtä oikeata tapaa: Kaikki riippuu Itsestä. Kaikki tekijät omassa arjessa on otettava huomioon yksilökohtaisesti parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi.

Yhteistä loistavan lopputuloksen saavuttamisessa ovat nautinto, ilo ja hyvä olo.

kuva

Ajankohtaista

Ei tulevia tapahtumia

Tiedot

Eveliina Similä

Y-tunnus: 1752855-7
email: eveliina (piste) simila (a) valmennuskaksikko (piste) fi
puh. 050 593 8383

Sirpa Päivä

Y-tunnus: 1136746-5
email: sirpa (piste) paiva (a) valmennuskaksikko (piste) fi
puh. 050 572 4489

Liity postituslistalle

Sähköposti