MAANANTAI, 14. ELOKUUTA 2017

Ystävän kanssa samaan ryhmävalmennukseen OSA 2/3

Ystävä samassa valmennusryhmässä lisää tsemppiä!

Kaverukset Harri ja Timo kertovat, miten kaveri samassa valmennusryhmässä lisää omaakin sitoutumista

1) Mitä positiivista olette kokeneet siitä, että on ystävä samassa treeniryhmässä?  Ei tule läheskään niin helposti lintsattua, kun on kaverin kanssa sovittu, että mennään. Täytyy olla ihan oikee syy, jos meinaa jättää väliin.

2) Miten tulitte ilmoittautuneeksi ryhmään alunperin: Oliko jompi kumpi bongannut tiedon ryhmästä ja kutsunut toista mukaan? Timpa löysi neljä vuotta sitten joulun jälkeen postilaatikosta A4 esitteen, jossa kerrottiin, että Messukylässä harrastetaan kahvakuulailua. Timpalla oli jo hankittuna oma kuulakin mutta sitä ei tullut pahemmin heiluteltua, kun se oli niin "painava" eikä ollut oikeet muuvitkaan selvillä. No rouva sitten rohkaisi kokeilemaan esitteessä mainittua ryhmää, jos vaikka siellä innostus löytyisi. Minun tyttöystäväni ja Timpan vaimo olivat keskustelleet asiasta ja tyttöystäväni sanoi, että minunkin voisi olla ihan syytä liittyä porukkaa. Kaamean skeptisyyden vallassa kyselin Timpalta, minkälaista touhua se kuulailu oikein on, kun hän oli siellä jo muutaman kerran käynyt. Kun Timpakin oli sitä mieltä, että ihan hyödyllistä se varmaan on, niin ajattelin lähteä ainakin kerran kokeilemaan "muijien jumppaa" ja loppuhan on sitten jo historiaa.

3) Onko ystävä ryhmässä tsempannut enemmän, kuin jos olisi tullut yksin? Uskoisimme, että on. Siinä kun seurailee että, minkä kokosen kuulan toinen tänään ottaa, niin ei kehtaa ainakaan pienempää ittelle ottaa.

4) Mitä muuta positiivista koette ystävän kanssa treenaamisesta? Se on myös hyvä sosiaalinen tapahtuma. Tulee samalla reissulla juteltua kaiken maailman asioista ja vaihdettua "juorut".... heh heh.

5) Onko teillä "jälkipelejä" treeneistä; puhutteko esim mitä on tehty tai missä edellinen treeni tuntuu?  No todellakin puhutaan. Varsinkin torstain palauttavilla lenkeillä, kun välillä ei pääse kunnolla mäkee ylös ja välillä alaspäin menosta ei meinaa tulla mitään. Joskus taas kädet ei meinaa heilua, kun niin on yläroppa kipeenä ja sitä sitten naureskellaan, kun heikkous lihaksista pakenee.

6) Tuleeko jotain muuta mieleen? :) Valmennus on ollut ensiluokkaista ja porukassa on koko ajan ollut hieno huumorin marinoima henki päällä. Ja uskoisin, että kuntokin on näiden vuosien varrella parantunut.

Kiitokset Harri ja Timo - Teidän esimerkistä moni innostuu. Teistä näkee näkee kirjaimellisesti sen, mitä on, kun treenataan tosissaan muttei totisina ;)

t. valmentaja

Syyskauden ryhmävalmennukset starttaavat 5.9. Lue lisää: http://valmennuskaksikko.fi/tapahtumat.php


kuva

Kirjoittaja: Eveliina Similä


Blogi

Ajankohtaista

Ei tulevia tapahtumia

Tiedot

Eveliina Similä

Y-tunnus: 1752855-7
email: eveliina (piste) simila (a) valmennuskaksikko (piste) fi
puh. 050 593 8383

Sirpa Päivä

Y-tunnus: 1136746-5
email: sirpa (piste) paiva (a) valmennuskaksikko (piste) fi
puh. 050 572 4489

Liity postituslistalle

Sähköposti