PERJANTAI, 11. ELOKUUTA 2017

3 liikkeen treeni - Kokeile!

FysioCross-tekniikka ja treenikurssilla edetään progressiivisesti aloittaen helpommista liikkeistä ja treeneistä lisäten haastavuutta ja tehoja kurssin edetessä. Tunnit koostuvat useimmiten samalla kaavalla: Liikkuvuus- ja kehonhallinta –painotteinen alkulämmittely, tekniikka- ja voimailuosio, jossa harjoitellaan päivän pääliike ja sen jälkeen voimaillaan, jonka jälkeen vielä sykkeen nosto. Loppuverryttely ja palauttelu tehdään usein foamrolleria apuna käyttäen. Ensin liikkuvuus + tukilihaksisto, sitten tekniikka + voimailu. Ensin kevyesti ja sitten painoja lisää, jokainen oman kunto- ja taitotason mukaan edeten. Turvallisuus ennen kaikkea!

Näytän videolla esimerkin, millaisia harjoituksia kurssilla tehdään. Nämä kolme liikettä kertovat paljon kurssin ideasta: Miten liikkuvuutta ja tukea lisäämällä keskivartaloon ja koko kehoon saavutetaan sellaisia tuloksia, että selkäkivut ja nivelkivut helpottavat ja koko vartalo tuntuu voimakkaammalta tasapuolisesti. Kaikkia liikkeitä helpotetaan ja haastetaan aina jokaisen treenaajan omien taito- ja kuntotasojen mukaan.

Videolla liikkuvuusliike, keskivartalon tukiliike ja voimaliike:

1) skorpioni päin- ja selinmakuulla

2) Lankku

3) Maastaveto

KATSO VIDEO TÄSTÄ:

https://www.youtube.com/watch?v=qPnUy3I0Mr8

 • Ryhmävalmennukset alkavat 5.9.17. ENNAKKOHINTA VOIMASSA VAIN 15.8.17 asti. TOIMI NOPEASTI JA ILMOITTAUDU NYT! eveliina.simila@valmennuskaksikko.fi / 050 5938383

 • Lisätietoa ryhmävalmennuksista: http://valmennuskaksikko.fi/tapahtumat.php

  Kirjoittaja: Eveliina Similä


  Blogi

  Ajankohtaista

  Ei tulevia tapahtumia

  Tiedot

  Eveliina Similä

  Y-tunnus: 1752855-7
  email: eveliina (piste) simila (a) valmennuskaksikko (piste) fi
  puh. 050 593 8383

  Sirpa Päivä

  Y-tunnus: 1136746-5
  email: sirpa (piste) paiva (a) valmennuskaksikko (piste) fi
  puh. 050 572 4489

  Liity postituslistalle

  Sähköposti